EXTRA MENUREGEL:  KI TAN * TERUG

click click community grote paul fotofilmen

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Click Click Community

CCC staat voor click click community, bedacht als fotogroep door Ki TAN. Een pure pleziergroep, zoals alle fotogroepen worden bedacht. Niet altijd valt echter het plezier te laten overheersen. Want de Mens is nu eenmaal niet van animositeit gevrijwaard als het om prestatievergelijken gaat, dan hebben snel velen het gelijk aan eigen kant. En vele zijn nu eenmaal gelijker.

Het probleem zit ‘m in de aard van de kunstenaar die zich aan andere kunstenaars wil refereren. Je hebt op zo’n moment vaker dan je lief is in zo’n groep de poppen aan het dansen. Het komt ook omdat men geen kans ziet een vergelijkings systeem te ontwikkelen. Dat is CCC wel gelukt, dat is Grote Paul gelukt, dus kwamen beiden er snel achter dat the best of both worlds in beider voordeel gaat werken.

Dat en niets anders werd de basis voor voor een liaison die snel tot een joint venture uitgroeide en nog olympischer groter zal groeien. De karakters van beide partners zijn ernaar. Altius Fortius Citius

Grote Paul bracht Curaçao mee, dankzij Bea Moedt. CCC gaat Djawah, Sumatra, Kalimantan, Sulawesi en Moluku meebrengen… dankzij Ki. Bali niet te vergeten, wat héét daar gaan we mee beginnen.

Behalve Ki is er bij CCC curator PETER KWEE een Indonesisch / Brits Kunsthistoricus waaraan Ki geparenteerd is. Peter is vooral de genius achter onze gezamenlijke operatie bij het Van Abbe museum te Eindhoven, waar we stap voor stap museale erkenning mee zullen verwerven.

(Sonny Lips, webmaster)