KI TAN

EXTRA MENUREGEL:  TERUG

 fotofilmen Ki Tan ccc

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

CCC (Ki TAN) FOTOFILMEN

In Indonesië groeit het groenste gras van de wereld. Reden waarom er ook de groeizaamste regens vallen. De paraplu is er daarom een nog huishoudelijker product dan in Belanda, oftewel Nederland dat nu eenmaal niet op- en rondom de Evenaar ligt. Net als op Curacao staat er de zon loodrecht boven je hoofd. Aan een glashelder blauwe hemel. Fotografie zowel als Fotofilmen openbaart er een gigantische publieksmarkt. Zeker als Fotofilmen zich tot Kunst weet te verheffen.

Wie CCC Fotofilmen zegt, zegt Ki Tan. Bedenker, oprichter en auctor intellectualis van de Cick Click Community. Een sterk op Indonesië gerichte fotogroep, die vanuit de klassieke fotografie geïnteresseerd raakte in het fotofilmen. CCC sloot een liaison met Grote Paul, die thans is uitgemond in de nog hechtere band van een joint venture.

  1. Ki Tan, Delfts afgestudeerd, is een professioneel fotograaf en inmiddels ook fotofilmer. In het Grote Paul Meesterklassement tot de top behorend. Hij gelooft in het fotofilmen. Bracht bij Grote Paul de Van Abbe-connectie in en denkt vanuit de joint venture met GP meer fotogroepen voor deze nieuwe richting te kunnen enthousiasmeren om in latere instantie op Indonesië aan te koersen. Op een wijze zoals dit GP met De Antillen, dankzij Bea Moedt, reeds gelukt is. Vijf fotofilmers uit Curacao maken thans reeds deel uit van het GP meesterklassement.

GP adviseert al zijn exposanten om zich eveneens bij Ki aan te sluiten. Het brengt hen extra exposure, het brengt Ki overslaan van het eerste pioniersbegin: de mensen duidelijk te maken dat fotofilmen niet het maken van serie’s inhoudt. CCC blijkt inmiddels met de hulp van de meesterklassers een quick start te kunnen maken. De joint venture is, naar de woorden van Ki, tot een samenspel van concolegaliteit aan het uitgroeien. Zelfde denken… zelfde voelen… kwaliteits verheffend!

Ki Tan is op dit moment persoonlijk exposant bij GP, hij doet dat met alle plezier en vindt het goed om zich op die manier in de bakermat van het fotofilmen te blijven oriënteren. Met Heike Suhre, Lieve de Boeck en Bea Moedt en vooral Annelies Schreuder als voorbeeld, zet Ki zich volledig in om een Grote Paul Award te winnen en wil daar zonder problemen een paar jaar over doen. Ki heeft het in ieder geval reeds gepresteerd om in zijn eerste jaar bij GP de Cum Laude 2015 te behalen. Hij heeft de wens uitgesproken om in de toekomst ook deel van de GP-org te worden. Wederzijds is Annelies Schreuder thans adviseur in de CCC-org.

(Sonny Lips, Webmaster)